IZPOSTAVLJAMO

 

Praktične informacije
Najbližji dogodek v koledarju
18.1.2019 - plačilo dajatev od plač FURS

Oglejte si vse dogodke za ta dan
Menjalniški tečaj 16.1.2019
 1 USD1,14 EUR (-0)
 1 HRK7,43 EUR (+0,01)
 1 GBP0,89 EUR (-0)
 1 PLN4,29 EUR (-0)
 1 CZK25,56 EUR (-0)
več
>
Povračila stroškov
Dnevnice - Slovenija
Odsotnost nad 12 - 24 ur. 21,39 EUR
Odsotnost nad 8 - 12 ur. 10,68 EUR
Odsotnost nad 6 - 8 ur. 7,45 EUR

več

več

 

STROKOVNA ON-LINE KLEPETALNICA

Za naročnike portala www.delovna-razmerja.si je storitev on-line klepetalnice BREZPLAČNA. 

V strokovni on-line klepetalnici lahko strokovnjaku zastavite vprašanje, ki se tiče razpisane tematike. Vprašanje lahko zastavite s svojim imenom ali anonimno. V času trajanja strokovne on-line klepetalnice morate biti v portal vpisani z vašim uporabniškim imenom in geslom. Strokovna on-line klepetalnica traja eno uro. 

Če še niste naročnik portala www.delovna-razmerja.si je storitev on-line klepetalnice za vas plačljiva.

 

Naslednja strokovna on-line klepetalnica:

Pravni vidiki podjemnih in avtorskih pogodb

28.01.2019    10:00 - 11:00

Delodajalci s posamezniki pogosto sklepajo bodisi podjemne bodisi avtorske pogodbe, čeprav bi dejansko morali skleniti pogodbo o zaposlitvi, saj ima sodelovanje vse elemente delovnega razmerja. V klepetalnici vam bomo odgovorili predvsem na vprašanja, kakšna je razlika med podjemnimi in avtorskimi pogodbami v primerjavi s pogodbami o zaposlitvi, ter kakšna je razlika med podjemnimi in avtorskimi pogodbami ter katero pogodbo je najbolje izbrati. Klepetalnica bo osredotočena izključno na pravne vidike in ni namenjena davčni obravnavi teh pogodb.

mag. Kaja Breznik Ladinik je odvetnica, od leta 2013 zaposlena v Odvetniški pisarni Bohl. Njena področja dela so gospodarsko, delovno, kazensko, civilno in upravno pravo, delovne izkušnje pa je med drugim pridobivala kot sodniška pripravnica na Višjem sodišču v Ljubljani ter na Okrožnem sodišču v Ljubljani kot strokovna sodelavka PDI. Leta 2016 je prejela znanstveni magisterij s področja civilnega in gospodarskega prava na Pravni fakulteti.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih