DOBRA ORGANIZACIJA JE KLJUČ DO USPEHA

Za pravilno organizacijo delovnega procesa v podjetju je ključno odlično poznavanje delovnopravne zakonodaje. S portalom Delovna razmerja pridobite vse strokovne informacije, ki jih potrebujete za učinkovito delo s kadri v vseh fazah delovnega procesa v podjetju, od zaposlovanja do zaključka delovnega razmerja. Informacije so pravno preverjene in usklajene s stanjem zakonodaje.

Podrobne informacije

UREJENA DOKUMENTACIJA OB OBISKU INŠPEKTORJA

 • sistemizacija delovnih mest v podjetju
 • delovnopravne evidence in potrdila
 • sodelovanje s predstavniki delavcev
 • plačilo za delo
 • zaposlitev delavca
 • odpoved delovnega razmerja
Podrobne informacije
image01

STROKOVNJAKI REŠUJEJO DILEME NAROČNIKOV

Strokovne vsebine vključujejo napotila na pravno podlago, primere iz prakse in opozorila strokovnjakov na napake in posebnosti. Na voljo so vam v obliki člankov in interaktivnih storitev (on-line klepetalnica, spletni seminar). Strokovnjaki odgovarjajo na vaša vprašanja v pisni obliki in vam zagotavljajo učinkovito in pravilno rešitev vašega problema.

Podrobne informacije
image01

O produktu


Če želite več izvedeti o strokovnem portalu Delovna razmerja, kliknite na katero izmed spodnjih povezav, kjer boste našli podrobnosti o posameznih sklopih portala. 

 • Delovna razmerja
  Delovna razmerja je strokovni portal, ki vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete za učinkovito delo s kadri. Poleg dobro obrazložene pravne podlage ga odlikujejo številni praktični primeri, ki vam pomagajo do najboljše rešitve v dani situaciji. Strokovni prispevki so napisani na razumljiv in jedrnat način, napredni iskalnik pa vam pomaga, da hitro pridete do informacij, ki jih potrebujete.
 • Vsebina

  Delovna razmerja je portal, ki vsebuje strokovne informacije, ki jih potrebujete v vsaki fazi življenjskega cikla delovnega procesa. Dnevno posodobljene vsebine vas napotujejo na razlago pravne podlage, ki vam skupaj s praktičnimi primeri pomaga do najboljše rešitve v dani situaciji. Na voljo vam je vsa dokumentacija, ki jo potrebujete za organizacijo delovnega procesa in ob obisku inšpektorja za delo.

 • Funkcije

  Napredni filtri iskanja na strokovni platformi vam omogočajo, da hitreje dostopate do želenih informacij glede na naslednje kriterije:

  TEMA

  Strokovni prispevki so razdeljeni v naslednje glavne kategorije: 

      TIP DOKUMENTA

      Vsebine, objavljene na strokovnem portalu Delovna razmerja, so razvrščene v različne tipe dokumentov. Izbirate lahko med naslednjimi:

      GARANCIJA

      Informacije, objavljene na portalu Delovna razmerja, so usklajene s stanjem zakonodaje. Kolektiv preverjenih slovenskih strokovnjakov skrbi za posodabljanje informacij v skladu z novostmi in spremembami v zakonodaji. Informacije, usklajene s stanjem zakonodaje, so označene z logotipom .

     1. Storitve
      • Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

      Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

      Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

      • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

      Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

      On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno treba prijaviti v okencu "on-line seminar". Število prostih mest je 38.

      Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

      • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

      V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica s strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena na portalu www.delovna-razmerja.si v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

      Za zastavljanje vprašanj v klepetalnici je potrebna prijava v portal z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.

     Kateri modul izbrati?

     Pregled modulov


     * Cena je v EUR in ne vključuje DDV ter stroškov manipulacije.

     Nas želite kontaktirati?


     Input:

     Zanima me:

     Prosimo, izpolnite naslednji obrazec, da vas lahko v najkrajšem možnem času kontaktiramo.

     Naročnina
     Brezplačno testiranje
     Napišite svoje vprašanje
     Vaši podatki