Notranja revizija v kadrovski službi in dodatne kontrole pri obračunu plač

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 28. 07. 2021

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 4

Cena: 89,00 EUR

Vsebina:

Kadrovske personalne mape so tesno povezane z obračunom plače v podjetju. V izogib nepravilnostim in napakam pri samem obračunu plač, so zelo priporočljive dodatne kontrole, ki jih izvajamo že med samim zaposlitvenim postopkom. Prav tako se z uvedbo dodatnih kontrol izognemo kritičnim napakam pri oddaji Rek obrazcev in časovnemu pritisku pri samem obračunu in izplačilu plač, ki je zakonsko vezan na 18. dan v mesecu za pretekli mesec. Na seminarju si bomo pogledali najpogostejše napake iz prakse in primere dobrih praks z uvedbo notranjih revizijskih postopkov s pomočjo dodatnih kontrol.


Predavatelji:

Simona Matko Počivalšek (Svetovanje in izobraževanje Risto, Simona Matko Počivalšek s.p.) je diplomirana ekonomistka in svetovalka v podpori za ERP sistem Pantheon za modul plače in kadre. Ima več kot 14-letne izkušnje na področju računovodstva in kadrovanja, sodelovala je tudi v večjem mednarodnem podjetju pri registru notranjih kontrol na področju obračunavanja stroškov dela in kadrovanja. Dodatno je opravila več neformalnih izobraževanj s področja kadrovanja, računovodstva, notranje revizije in standardov kakovosti.
 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih