(Ne)dopustnost prekarnega dela in pogodb o zaposlitvi za določen čas

Informacije o on-line seminarju:

Termin: 22. 05. 2019

Čas: 10.00 - 11.00

Število razpoložljivih mest: 3

Cena: 39,00 EUR

Vsebina:

V slovenski poslovni praksi se delodajalci pogosto odločajo za sklepanje pogodb o zaposlitvi za določen čas. V številnih primerih so tovrstne pogodbe tako ekonomsko utemeljene kot tudi zakonite, ni pa vedno tako. Mnogi delodajalci namreč sklepajo pogodbe o zaposlitvi za določen čas tudi v okoliščinah, ko bi morali skleniti pogodbe o zaposlitvi za nedoločen čas. Na omenjenem e-seminarju bomo poleg tega spregovorili tudi o »prekarnem delu«, tj. o nedopustnem delu preko avtorskih in podjemnih pogodb ali preko statusa samostojnega podjetnika, dodali pa bomo tudi kakšen zanimiv primer iz sodne prakse. E- seminar bo vodil univerzitetni predavatelj in avtor številnih knjig s področja delovnega prava mag. Boštjan J. Turk.


Predavatelji:

mag. Boštjan J. Turkje direktor Inštituta za civilno in gospodarsko pravo iz Ljubljane. Po izobrazbi je magister pravnih znanosti in diplomant svetovno znane akademije Saint George International iz Londona iz področja poslovnih ved. Je tudi sodelavec Dublin Business School (DBS) iz Irske. Ima številne študijske in delovne izkušnje iz tujine, saj je bil ekskluzivni zastopnik REUTERS TV iz Londona in član Akademije za politične študije iz New Yorka. Poleg tega je habilitirani učitelj za področje gospodarskega, poslovnega in nepremičinskega prava in predavatelj na številnih dobro obiskanih seminarjih doma in v tujini.

 Potrebujete pomoč?
Imate težavo z uporabo portala? Pišite nam.
Vaše sporočilo je bilo uspešno poslano.
Input:

Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih